портал психологических услуг
Асортимент

Асортимент «Медова кухня»

Медові цукерки ручної роботи – чудова альтернатива фабричним солодощам з цукром!
Такі ж солодкі та НАДЗВИЧАЙНО КОРИСНІ!
 

Цукерка МЕДОВА ІРИСКА

Цукерка МЕДОВА ІРИСКАСклад: масло какао, мед, молоко сухе, фініки, арахіс.
Смак: тепло-солодкий, в’яжучий. Для любителів молочного ірису, цукерок «Корівка», згущеного молока.
 
Корисні властивості:
Фініки, які містяться в цій цукерці справжній кладязь вітамінів (А, В (В1, В2, В6), Е) та мінералів (калій, кальцій, натрій, фосфор, марганець, мідь, селен, цинк, залізо).
Фініки містять дуже цінну амінокислоту – триптофан, яка є учасником синтезу серотоніна і мелатонина в організмі. Ці гормони підвищують настрій та стабілізують психічний фон.
Сухе молоко за кольором і запахом не відрізняється від натурального. Точно так само воно і не відрізняється за поживними якостями та корисними властивостями
У сухому молоці містяться всі двадцять, що у біосинтезі, найважливіших амінокислот.
 

Цукерка ПРЯНИЙ КЕРОБ

Цукерка ПРЯНИЙ КЕРОБСклад: масло какао, мед, кероб, подрібнені горіхи, прянощі (кориця, імбир).
Смак: гостро-солодкий, зігріваючий. Для любителів чорного шоколаду та чогось неординарного
 
Корисні властивості:
Кероб містить багатий набір вітамінів (А,В,В2,В3,D) та мінералів (кальцій, фосфор, калій та магніть, залізо, мідь, нікель, марганець та барій). На відміну, від кави та какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді та які можуть викликати звикання та алергію. Солодощі з керобом – ідеальний варіант для вагітних жінок та дітей.
Імбир можна сміло назвати лідером у світі прянощів. Імбир покращує пам'ять та обмін речовин. Це чудовий та ефективний засіб для зняття головної болі, при травмах, розтягненнях та болях в спині. А також імбир надає солодощам надзвичайно приємний аромат та зігріваючу дію.
 

Цукерка КОКОСОВИЙ ГОРІХ

Цукерка КОКОСОВИЙ ГОРІХСклад: масло какао, мед, какао терте, молоко сухе, кокосова стружка, горіх ліщини (фундук).
Смак: солодко-кокосовий. Для любителів молочного шоколаду та різних «райських насолод»
 
Корисні властивості:
М'якоть кокоса містить вітаміни (В,С,Е) та мінерали (кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо). Завдяки цьому регулярне вживання кокосової стружки дозволяє впоратися з проблемами щитовидної залози та забезпечити організмові противірусну і протимікробну дію.
Кокос також є відмінним афродизіаком!
Фундук містить вітаміни (А, В, С, Е, РР) та мінерали (калій, кальцій, фтор, фосфор, магній, сірку, марганець, цинк, мідь, натрій, хлор, кобальт, залізо, йод).
Ядра цього горіха на 60% складаються з масла, до складу якого входять гліцериди стеаринової, олеїнової і пальмітинової кислот. Ці речовини захищають нас від судинних захворювань, перешкоджають росту холестерину в крові, а також абсолютно необхідні зростаючому організму.
 

Цукерка ШОКОЛАДНИЙ СЕЗАМ

Цукерка ШОКОЛАДНИЙ СЕЗАМСклад: масло какао, мед, какао терте, молоко сухе, кунжут, ваніль.
Смак: солодко-ванільний, тягнучий. Для любителів східних казок
 
Корисні властивості:
Масло какао містить гліцериди насичених (стеаринова) та ненасичених (олеінова, лінолева) жирних кислот, що сприяє підтриманню оптимального рівня холестерину. Алкоіди (кофеїн, метилксантин, таніни) надають йому тонізуючі властовості. Лінолева та ліноленова кислоти, що відносяться до незамінних кислот стимулюють імунну систему, мають протизапальну дію.
Насіння кунжуту містить вітаміни (Е і групи В) та мікроелементи (фосфор і магній, цинк, кальцій і залізо). При регулярному вживанні кунжуту нормалізується робота кишечника, знижується ризик захворювання на мастопатію і появи інших гінекологічних проблем. Завдяки наявності в кунжутному маслі природних антиоксидантів воно омолоджує клітини, регулює кисневий обмін в тканинах організму і значно зміцнює імунітет.
 

Цукерка ЧОРНИЙ МИГДАЛЬ

Цукерка ЧОРНИЙ МИГДАЛЬСклад: масло какао, мед, какао терте, порошок какао, чорнослив, мигдаль солодкий, кориця.
Смак: солодко-гіркий. Для істинних класиків
 
Корисні властивості:
Солодкий мигдаль – лідер серед горіхів з вмісту кальцію і вітаміну Е. Мигдаль дуже корисний при недокрів'ї та порушеннях зору, при захворюваннях шлунково-кишкового тракту та нирок. Солодкий мигдаль рекомендується вживати при підвищеному рівні холестерину, при гіпертонії, пухлинних захворюваннях, очних хворобах, ожирінні, виразках, хворобах жовчних проток і печії.
Також цей горіх – вірний друг для красунь. Регулярне вживання його сприяє покращенню стану нігтів та волосся.
Чорнослив містить вітаміни (РР, вітаміни ряду В, Е, РР, β-каротин) та мікроелементи (залізо, кальцій, калій, фосфор, магній, йод, цинк, мідь). У цьому сухофрукті присутня велика кількість корисних речовин, необхідних для нормальної роботи організму: пектини, клітковина, моно- і дисахариди, органічні кислоти.
Регулярне вживання чорносливу сприяє поліпшенню кольору обличчя, позбавляє від хвороб шлунково-кишкового тракту, нормалізує обмін речовин. Рекомендується вживати людям з серцево-судинними захворюваннями, захворюваннями печінки і нирок, запальними процесами в суглобах. Він очищає судини і запобігає розвитку атеросклерозу.
 
 
 
23.01.2014  Отправить другу ссылку на эту статью Искать |  Просмотров 336   
 

 
 
Последние медицинские исследования: 3 «можно» и 6 «нельзя» после приема пищи
24.11.2015  |  Просмотров 236   
Чем и как очистить чайник от накипи
29.09.2015  |  Просмотров 92   
Не делитесь своей радостью!
14.06.2017  |  Просмотров 97   
Самые полезные рецепты для всех, кто хочет стать умнее
22.05.2017  |  Просмотров 85   
 
На главную страницу На предыдущую страницу На начало страницы
 
 
Лаборатория СИНЭВО